Τήνος, Νάξος, Σίφνος και Ανάφη στην οκτάδα των περιοχών με τις μεγαλύτερες ριπές του ανέμου την Πέμπτη

Newsroom
06/10/2022 23:15
 
 
 

 

Ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων πνέουν την Πέμπτη 6/10 στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, με τη μεγαλύτερη ριπή του ανέμου να καταγράφεται στο Πόρτο της Τήνου με 106 km/h.

Στη Μικρή Βίγλα Νάξου οι ριπές του ανέμου που καταγράφηκαν είναι 76 km/h όπως και στη Σίφνο. 74 km/h στην Ανάφη και στη Νάξο 71 km/h

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι οκτώ μεγαλύτερες ριπές του ανέμου έως τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 6/10, παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα.

H πρόγνωση των ανέμων για την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Διατηρούνται οι ισχυροί έως θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και την Παρασκευή 7/10, που τοπικά θα φτάσουν και πάλι τα 7 Μποφόρ. Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την προβλεπόμενη ημερήσια μέγιστη ένταση των ανέμων (μέση ένταση 10-λεπτου) την Παρασκευή 7/10 σε Μποφόρ, σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

 

(Visited 654 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.