Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα – Βροχερός ο καιρός όλη την εβδομάδα

ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑ "EVA"
Newsroom
11/12/2022 21:22
 
 
 

 

Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένονται αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες κυρίως στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη βελτίωση τις μεσημβρινές ώρες.
Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα στα δυτικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στα βορειοδυτικά σε βόρειους βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Κυκλάδες Κρήτη τη Δευτέρα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί 5 με 6 μποφόρ, από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός live:

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13-12-2022
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που τη νύχτα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στο Ιόνιο σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14-12-2022
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15-12-2022
Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-12-2022 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-12-2022
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*