Αναγγελία θυελλωδών ανέμων από τα Λιμεναρχεία Νάξου και Σύρου

Newsroom
05/02/2023 11:50
 
 
 

 

Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί, εντάσεως 8 με 9 μποφόρ, αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή μας από σήμερα το απόγευμα (μετά τις 6), σύμφωνα με τα Λιμεναρχεία Νάξου και Σύρου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι  Αλιευτικοί Σύλλογοι των δύο νησιών οφείλουν να προνοήσουν για την έγκαιρη και
άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών τους, ενώ το Λιμεναρχείο Νάξου παρακαλεί τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το Λιμενικό Ταμείο Νάξου, το Νοσοκομείο Νάξου, το Α.Τ. και την Π.Υ. Νάξου να είναι σε ετοιμότητα προς παροχή συνδρομής ενεργειών εφόσον απαιτηθεί.

Επίσης, στη διάθεση του κοινού παραμένει και το Λιμεναρχείο Σύρου, το οποίο παρέχει οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στο τηλέφωνο 22810-88888.

 

Η πρόγνωση της ΕΜΥ 

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις Κυκλάδες προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες στα ορεινά, κυρίως των βόρειων στις Κυκλάδες (κυρίως στα ορεινά).

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

 

(Visited 290 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*