Αρναούτογλου: Ασταθής καιρός την Τρίτη – Βροχές στις νότιες Κυκλάδες

Newsroom
22/05/2023 23:00
 
 
 

 

Με συννεφιά και διάσπαρτες μπόρες ο καιρός της Τρίτης σε Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, ενώ συννεφιά με ανοίγματα θα έχει και το υπόλοιπο Αιγαίο την Τρίτη. Στην υπόλοιπη χώρα η συννεφιά θα είναι αραιή, λίγο πιο πυκνή μόνο στη βορειοανατολικοί Ελλάδα.

Τις μεσημβρινές ώρες και προς το απόγευμα, στη δυτική ηπειρωτική ορεινή-ημιορεινή χώρα, στις ορεινές βορειοδυτικές περιοχές της Θεσσαλίας, στα ορεινά της δυτικής Στερεάς Ελλάδας και στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα της κεντρο-δυτικής Πελοποννήσου θα επικρατήσουν μπόρες και καταιγίδες, μικρής έως μεσαίας διάρκειας. Στα ορεινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης υπάρχει πιθανότητα για κάποια μπόρα ή σύντομης διάρκειας καταιγίδα.

Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα επικρατήσει συννεφιά στις περισσότερες περιοχές, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων εκεί όπου υπάρχει πιθανότητα η αστάθεια να διατηρηθεί.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα φτάσει μέχρι και τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες αναμένονται πρόσκαιρες συννεφιές, οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας θα περιοριστούν στα ορεινά τμήματα του νομού. Μικρή πιθανότητα για τοπική μπόρα στα βορειοδυτικά ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, παροδικά αυξημένες συννεφιές στη Χαλκιδική. Μετά το μεσημέρι αναμένεται συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ πιθανό είναι να υπάρξει κάποια μπόρα ή τοπική καταιγίδα μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 188 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*