Καιρός: Άνεμοι έως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο – Λήψη αυξημένων μέτρων συνιστά το Λιμεναρχείο Νάξου

Newsroom
19/09/2023 01:37
 
 
 

 

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπουν για σημερα Τρίτη οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 28 με 31 και στη δυτική Ελλάδα τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη.
Άνεμοι: Βόρειοι 6 με 7 και τοπικά στα βόρεια 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 27 και στην νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Λιμεναρχείο Νάξου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω του έκτακτου δελτίου αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Την προσοχή των κατόχων αλιευτικών σκαφών εφιστά το Λιμεναρχείο Νάξου, λόγω του δελτίου αναγγελίας θυελλωδών ανέμων που ανακοίνωσε η ΕΜΥ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι Αλιευτικοί Σύλλογοι θα πρέπει να προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και να μην υπάρξει πρόβλημα με τα σκάφη τους.

Επίσης καλεί το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το Λιμενικό Ταμείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκονται σε ετοιμότητα για παροχή συνδρομής ενεργειών εφόσον χρειαστεί.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 712 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*