Καιρός – Κυκλάδες: Πρόσκαιρη η πτώση της θερμοκρασίας – Έρχεται νέο κύμα ζέστης από Εβδομάδα

Newsroom.
06/06/2024 06:35
 
 
 

Η θερμοκρασία παρόλο που θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και στα νότια και θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς και στη δυτική και βόρεια Ελλάδα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου. Θα ακολουθήσει νέο κύμα ανόδου από την Κυριακή. Το νέο κύμα ζέστης θα κρατήσει τουλάχιστον έως και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος.

«Στο βίντεο διακρίνεται η μεταβολή των θερμοκρασιών στη στάθμη των 850 hPa . Η ΕΜΥ θα ενημερώνει υπεύθυνα και έγκαιρα σε καθημερινή βάση πολίτες και φορείς της Πολιτείας.» δήλωσε ο Θεόδωρος Κολυδάς

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται σε όλη την Ελλάδα, πρόσκαιρα πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις σε όλα τα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Για τις Κυκλάδες προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα έχουν βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 19 έως 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.


Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*