Καιρός: Καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο και δυτική Στερεά – Τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες

Newsroom.
18/09/2024 06:44
 
 
 

Την Τετάρτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα.

Στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά τμήματα και στα Επτάνησα ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα. Στο Αιγαίο οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες.

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης και πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι έως 4 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι 5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Και στις Κυκλάδες αναμένονται λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές ασθενούς έντασης στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Την Πέμπτη τα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν βελτίωση, αλλά στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά η αστάθεια θα παραμείνει με τοπικές βροχές.

Την Παρασκευή από την κεντρική Μακεδονία, στα δυτικά τμήματα μέχρι και τα Επτάνησα θα επιμείνει η αστάθεια.

Η ανάρτηση του Θεόδωρου Κολυδά:

«Ο ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ: Υψηλές διατηρούνται οι θερμοκρασίες της θάλασσας τις επόμενες ημέρες στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου και αυτό αποτελεί ένα καλό νέο για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους.

Oι βροχές θα είναι πολλές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και μηδαμινές στo μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας ( με εξαίρεση τις Σποράδες) .

Το Σαββατοκύριακο ο βοριάς θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία του αέρα θα είναι σχεδόν ίδια με την θερμοκρασία της θάλασσας.»

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*