Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ – Τι καιρό θα κάνει στις Κυκλάδες

Newsroom
08/11/2019 01:46
 
 
 

 

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε την Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, που προβλέπει για σήμερα Παρασκευή βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τοπικά έντονα φαινόμενα τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν επίσης τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ:

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες εκδηλώνονται στο βόρειο Ιόνιο και την
Ήπειρο αναμένεται να συνεχιστούν.

Πιο συγκεκριμένα:

2. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (08-11-2019) θα επηρεαστεί η ανατολική Πελοπόννησος και βαθμιαία η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής), η Εύβοια, η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία, οι Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα της Παρασκευής (08-11-2019).

Ο καιρός την Παρασκευή, σε Κυκλάδες και Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη με εξασθένηση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

(Visited 505 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*