Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων: «Προσοχή» εφιστούν τα Λιμεναρχεία Σύρου και Νάξου

Newsroom
30/03/2021 16:43
 
 
 

 

Οι θυελλώδεις βοριάδες και οι ισχυρές καταιγίδες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την Τετάρτη στα νησιά των Κυκλάδων. Την «προσοχή» εφιστούν τα Λιμεναρχεία Σύρου και Νάξου.

Σύμφωνα με το δελτίο θυελλωδών ανέμων και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι άνεμοι την Τρίτη και την Τετάρτη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από την Πέμπτη.

«Προσοχή» εφιστούν τα Λιμεναρχεία Σύρου και Νάξου

Λόγω του δελτίου αναγγελίας θυελλωδών ανέμων που ανακοίνωσε η ΕΜΥ, την προσοχή των κατόχων αλιευτικών σκαφών εφιστούν τόσο το Λιμεναρχείο Σύρου όσο και της Νάξου.

Όπως αναφέρουν σε σχετικές ανακοινώσεις που εξέδωσαν, οι Αλιευτικοί Σύλλογοι θα πρέπει να προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και να μην υπάρξει πρόβλημα με τα σκάφη τους.

Επίσης καλούν τους αρμόδιους φορείς να βρίσκονται σε ετοιμότητα για παροχή συνδρομής ενεργειών εφόσον χρειαστεί.

Αναλυτικά ο καιρός την Τετάρτη σε Κυκλάδες, Κρήτη την Τετάρτη 31 Μαρτίου

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στις Κυκλάδες και από το μεσημέρι και στη Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

(Visited 330 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*