VIDEO: Στο ρυθμό του “Μπάλλου” ο ουρανός της Νάξου – Τι καιρό θα έχουν οι Κυκλάδες το Σάββατο

Newsroom
15/10/2021 15:02
 
 
 

 

Στο ρυθμό του “Μπάλλου” και τα νησιά των Κυκλάδων τα οποία έπληξε η κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.

Την Πέμπτη, μπορεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός να ήταν καλός στη Νάξο, σαν την ηρεμία πριν την καταιγίδα, όμως το βράδυ το σκηνικό άλλαξε…

Αστραπές φώτισαν τον ουρανό στο νησί ενώ λίγο αργότερα το βράδυ και τη νύχτα αστραπές και κεραυνοί μαζί, έφεραν ισχυρές βροχές και καταιγίδες συνοδευόμενες κατά διαστήματα από ισχυρούς ανέμους.

Ο καιρός στις Κυκλάδες Παρασκευή και Σάββατο

Όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στα νησιά των Κυκλάδων και οι υπόλοιπες ώρες της Παρασκευής θα κυλήσουν με νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7-8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, στα νησιά των Κυκλάδων θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

(Visited 1.016 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*