“Έφυγε” από τη ζωή ο Απόστολος Κλουβάτος

penthos
admin
20/06/2016 11:01
 
 
 

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα Δευτέρας στο νοσοκομείο της Νάξου ο αγαπητός σε όλο το νησί Απόστολος Κλουβάτος σε ηλικία 66 ετών.

Ο Απόστολος Κλουβάτος έδωσε πολύχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 4:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικοδήμου στο Γλινάδο Νάξου, τόπο κατοικίας του τα τελευταία χρόνια.
Ο Αποστόλης Κλουβάτος υπήρξε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στον άλλοτε δήμο Νάξου, ενώ ως ξενοδόχος, για πολλά χρόνια κρατούσε και τα ηνία του Συλλόγου Ξενοδόχων του νησιού. 

Μετά το άκουσμα του θανάτου του Αποστόλη Κλουβάτου το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνήλθε εκτάκτως και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα: 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αγαπητού και εκλεκτού συνδημότη μας, σπουδαίου ανθρώπου και οικογενειάρχη, τέως δημοτικού συμβούλου και υπηρετήσαντος τα κοινά και τις τοπικές υποθέσεις επί πολλές δεκαετίες, Απόστολου Κλουβάτου, συνήλθε σήμερα εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

  1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντος.
  2. Να παραστούν μέλη του στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στο κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Γλινάδου, τόπο κατοικίας του, κατά την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.
  4. Την ονομασία, τηρουμένης της νόμιμης διαδικασίας, δημοτικής οδού της πόλεως Νάξου σε οδό ¨Απόστολου Δημητρίου Κλουβάτου ¨.
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.
  6. Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια του θανόντος.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*