Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων: «Ο μισθός δεν φτάνει, ο λογαριασμός δεν βγαίνει»

ergatiko kentro 2
Newsroom
05/04/2022 15:45
 
 
 

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο 6 Απριλίου το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Στην ανακοίνωση του, το Εργατικό Κέντρο αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι Έλληνες, εδώ και 14 χρόνια, βιώνουν μια κρίση που έχει καταρρακώσει όχι μόνο την οικονομική τους κατάσταση, αλλά και την αξιοπρέπεια τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πέρασαν πάνω από δεκατέσσερα χρόνια που μια βαθιά κρίση ξεκίνησε. Μια κρίση που επηρέασε με το χειρότερο τρόπο, τα εισοδήματά μας, τα σχέδια μας, τις ζωές μας. Και κυρίως, μια κρίση που έμελλε να είναι η πρώτη μιας σειράς κρίσεων, που δυστυχώς συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Δεκατέσσερα χρόνια κρίσης, δημιουργώντας μεγαλύτερες ανισότητες και περισσότερες οικονομικές δυσκολίες, σε εκατομμύρια εργαζόμενες και εργαζομένους.

Γιατί μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, όμως η κρίση διαρκώς βαθαίνει, τα βάρη μένουν ίδια και τα δικαιώματα συρρικνώνονται. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ και ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ για κάθε εργατική οικογένεια, απλά ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ.

Και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα, και πρέπει να αλλάξει, γιατί δεν εννοείται ανάπτυξη που δεν προϋποθέτει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει μέλλον, που δεν περνάει από την ανθρώπινη προοπτική.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30″.

(Visited 100 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*