Μήνυμα Λεονταρίτη για τους μαθητές και τις μαθήτριες που παίρνουν μερός στις Πανελλαδικές

giorgos leontaritis 4
Newsroom
03/06/2022 13:20
 
 
 

 

Στους μαθητές και τις μαθήτριες των Κυκλάδων που συμμετέχουν στη δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων απευθύνθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ευχόμενος από καρδιάς «μυαλό διαυγές και νηφάλιο, ψυχική δύναμη, ορθή κρίση και ασφαλώς, καλή επιτυχία».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Λεονταρίτη έχει ως εξής:

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μία από τις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε σε έναν αγώνα δύσκολο και απαιτητικό για την επίτευξη των στόχων σας. Η δοκιμασία αυτή είναι σημαντική αλλά δεν είναι καθοριστική για τη ζωή σας, αφού θα υπάρξουν και άλλες «μάχες» που θα κληθείτε να δώσετε στην πορεία σας προς ένα καλύτερο μέλλον.

Έχοντας πίστη στον εαυτό σας, «οπλιστείτε» με αισιοδοξία, ψυχραιμία, δύναμη και σιγουριά, και οι κόποι σας θα δικαιωθούν.

Τα νησιά μας έχουν μια μεγάλη παράδοση και πολλές επιτυχίες στις Πανελλήνιες, γεγονός που υποδηλώνει τη συστηματική δουλειά που γίνεται από καθηγητές και μαθητές με τη διαρκή στήριξη των γονέων. Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί και στις φετινές εξετάσεις. Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας και να αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης, της ανάπτυξης και της προόδου.

Η σκέψη μου και οι ευχές μου για καλή επιτυχία σας συνοδεύουν.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*