Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕ. Λ Τραγαίας Νάξου για την απώλεια του εκπαιδευτικού Δημήτρη Βενιέρη

Άκης Αξαόπουλος
31/07/2022 19:37
 
 
 

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Τραγαίας μετά την αναγγελία της θλιβερής είδησης του θανάτου του επί σειρά ετών εκπαιδευτικού του σχολείου μας Δημήτρη Βενιέρη αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το ακόλουθο ψήφισμα ως ένδειξη πένθους και ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του:

“Ο Δημήτρης Βενιέρης υπήρξε ένας εκλεκτός συνάδελφος εκπαιδευτικός, ένας εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Δίδαξε και γαλούχησε γενιές και γενιές παιδιών επί σειρά ετών στα σχολεία της Νάξου. Ηταν αξιοσέβαστος και αγαπητός σε όλους, συναδέλφους και μαθητές, καθώς διακρινόταν για τη φιλολογική του κατάρτιση, την καλλιέργεια, την ευγένεια, την απλότητα, την εντιμότητα, την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος και την αγάπη του για την επιστήμη που υπηρετούσε αλλά και για το λειτούργημά του. Με πόνο τον αποχαιρετούμε, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την προσφορά του στα εκπαιδευτικά τεκταινόμενα του νησιού μας, και αποφασίζουμε:

1. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του
2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό αντί στεφάνου για φιλανθρωπικό σκοπό στη μνήμη του
3. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Συλλόγου Διδασκόντων στην εξόδιο ακολουθία του
4. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του
5. Να αναρτηθεί αυτό στην ιστοσελίδα του σχολείου και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο”.

Καλό σου ταξίδι, αγαπητέ συνάδελφε! Θα παραμείνεις για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά όλων των συναδέλφων και των μαθητών σου!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου

(Visited 1.180 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.