Μεγάλος Διαγωνισμός: 5νθήμερες διακοπές στη Νάξο – Όλα πληρωμένα!

Newsroom
01/09/2022 18:47
 
 
 

 

Το απόλυτο πακέτο διακοπών στη μαγευτική Νάξο!

5νθήμερες διακοπές στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων … και όλα πληρωμένα!

Διαμονή στο NAXOS EUPHORIA SUITES
Αυτοκίνητο
Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για το ταξίδι σας

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό

Το Euphoria Hotel & Suites βρίσκεται στην υπέροχη παραλία του Αγίου Προκοπίου στη Νάξο και έχει εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!

Οι πολυτελείς σουίτες και βίλες του Euphoria βρίσκονται μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον που αποτελεί μια γαλήνια όαση βλάστησης, υγρών στοιχείων και πέτρινων διαδρομών και αναδεικνύουν την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Το Euphoria Hotel & Suites διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπόσχεται εξαιρετικές υπηρεσίες από τους εγκάρδιους και πάντα χαμογελαστούς ανθρώπους του, που γνωρίζουν καλά την ελληνική φιλοξενία.

Βιώνοντας την πολυτελή διαμονή Euphoria, σε συνδυασμό με τις αποδράσεις στο μαγευτικό νησί της Νάξου, οι διακοπές σας θα γίνουν ανεπανάληπτες!

Πολλαπλασιάστε τις πιθανότητες να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός αφού με κάθε κοινοποίηση του Διαγωνισμού κερδίζετε 4 συμμετοχές για κάθε συμμετέχοντα!

Η περίοδος διαμονής είναι 28/09 – 2/10 (4 βράδια) και δεν μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία .

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους!

(Visited 5.078 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.