Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποχαιρετά τη Βαλεντίνα Γαβριελάτου

Newsroom
24/11/2022 12:25
 
 
 

 

Με βαθιά θλίψη και πόνο ψυχής τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι συντονιστές των ΟΜ και τα μέλη του κόμματος στις Κυκλάδες αποχαιρετούμε τη συντονίστριά μας, την συντρόφισσα Βαλεντίνα Γαβριελάτου, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022.

Από νεαρή ηλικία στην Αριστερά, αρχικά στην ΚΝΕ και μετά στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και τον ΣΥΡΙΖΑ, από την Αθήνα και αργότερα, με τον αγαπημένο της Βαγγέλη, από την Τήνο, η Βαλεντίνα πάντα έδινε μάχες. Άλλες φορές νικηφόρες, άλλες όχι. Πάντα έβρισκε τη δύναμη να συνεχίσει, να κινητοποιήσει, να εμπνεύσει, να συμπαρασταθεί, να αρχίσει από την αρχή.

Ελεύθερη επαγγελματίας είτε με δικό της φροντιστήριο είτε με τη δική της επιχείρηση τουριστικών δραστηριοτήτων, μητέρα δύο παιδιών και πάντα ενεργό μέλος της κοινωνίας, η Βαλεντίνα ήταν πάνω από όλα αλληλέγγυα στους συνανθρώπους και πάντα παρούσα στους αγώνες. Συμμετείχε ενεργά στην Κοινωνική Κουζίνα Τήνου, στο κίνημα κατά των ανεμογεννητριών στο νησί, υπήρξε πολύ πετυχημένη άμισθη Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου με έργο αναγνωρισμένο από φίλους και αντιπάλους, ήταν μέχρι χτες ενεργό μέλος του Συλλόγου Φίλων ΚΥ Τήνου, ίδρυσε μαζί με άλλους και συμμετείχε στη Λέσχη Ανάγνωσης του νησιού.

Παράλληλα με αυτά και η πολιτική της δράση μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με διάφορα καθήκοντα και τους τελευταίους μήνες από τη θέση της Συντονίστριας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων. Πάντα με συντροφικότητα, σταθερότητα σε αρχές και ιδέες, διαλλακτικότητα και ευθύτητα, με κουβέντες από καρδιάς και ψύχραιμη σκέψη.

Την αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Θα τη θυμόμαστε πάντα και θα μας λείπει.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 12:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στην Τήνο.

(Visited 213 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*