Έκοψαν την πίτα τους οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος

admin
09/02/2015 14:08
 
 
 

Την Αγιοβασιλειόπιττα της Λέσχης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου Αντιναυάρχου κ. Πελοπίδα Αγγελόπουλου και των μελών του Δ.Σ.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Αθηνών, παρέστησαν ο Ενδοξώτατος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Υπαρχηγοί, επί τιμή Αρχηγοί του Λ.Σ., ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας, Αξιωματικοί, Βουλευτές, τ. Υπουργοί, οι Πλοιοκτήτης κ. Παν. Τσάκος, ο Πρωθιερεύς του Λ.Σ. Πρωτοπρ. Γεώργιος Καλαμάρης και πολύς κόσμος.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Τσάκος αναγορεύθηκε επίτιμο μέλος της Λέσχης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ. για τη συμβολή του στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Ο μητροπολίτης Σύρου συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για το δύσκολο έργο της φρούρησης των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδος και ευχαρίστησε το Λιμενικό Σώμα για το μεγάλο έργο που προσφέρει στην έγκαιρη και συχνά υπό δύσκολες συνθήκες διακομιδή ασθενών από τα νησιά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*