Ψήφισμα Επιμελητηρίου Κυκλάδων για το θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού

epimelitirio logo
Newsroom
14/02/2023 15:49
 
 
 

 

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κυκλάδων συνήλθε εκτάκτως μετά από πρόσκληση του Προέδρου της, συγκλονισμένη από τη θλιβερή αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου του Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εργάστηκε με πάθος για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στα νησιά, καθώς γνώριζε πολύ καλά και είχε πλήρη αντίληψη των δυσκολιών και των ιδιαιτεροτήτων της νησιωτικότητας, τις οποίες προσπαθούσε να βοηθήσει να ξεπεραστούν με κάθε τρόπο.

Από τη θέση του ως Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανέπτυξε στενή συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σκύβοντας με ευαισθησία, ενσυναίσθηση και διάθεση για συνεργασία πάνω από κάθε θέμα που αφορούσε την επιχειρηματικότητα και γενικότερα την κοινωνική ευημερία στο νομό μας. Τα νησιά μας έχασαν έναν εμπνευσμένο άνθρωπο με όραμα για τον τόπο μας.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συμπάσχοντας στη θλίψη της οικογένειας του εκλιπόντος και τιμώντας τη μνήμη του Νεκτάριου Σαντορινιού αποφασίζει:

1. Αντί στεφάνου, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στους παρακάτω κοινωνικούς και αλληλέγγυους συλλόγους, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος:
Α) 200,00 ευρώ στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και
Β) 200,00 ευρώ στο Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «ΡΟΔΑΥΓΗ».

2. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευτεί στον τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία ανήκε, στο πολιτικό του γραφείο και στους οικείους του.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*