Ενημερωτική συνάντηση για τον θηλασμό στη Σύρο

thilasmos
admin
11/10/2016 09:06
 
 
 

«Θηλασμός, Από την θεωρία στην πράξη. Ερωτήσεις-Απαντήσεις σε μέλλουσες και νυν μητέρες για τον Θηλασμό» είναι το θέμα της ενημερωτικής, φιλικής συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στα Χρούσσα (Παιδική Χαρά του Ι.Ν. Παναγίτσας).
Τη συζήτηση θα συντονίσει η υπεύθυνη του Κέντρου Πληροφόρησης Θηλασμού Σύρου Αργυρένια Παραμάνη, η οποία προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα, ενώ όποια μητέρα επιθυμεί, μπορεί να φέρει και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα. Θερμή παράκληση να μην προσέλθουν μητέρες ή παιδάκια που νοιώθουν αδιαθεσία ή είναι άρρωστα.
Περισσότερες πληροφορίες στο 6973 358 788. Σε περίπτωση άστατου καιρού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ναού.
Σημειώνεται ότι στη Σύρο υπάρχει Κέντρο Πληροφόρησης Θηλασμού από το 2011, το οποίο έχει σαν στόχο να μοιραστεί τις αγωνίες αρκετών μαμάδων και την ευτυχία της επιτυχίας του θηλασμού ακόμη περισσοτέρων, παρέχοντας υποστήριξη μητέρας προς μητέρα (mother-to-mother support). Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν σε μια Σύμβουλο του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (LLLGreece) (τηλ. 210 6003249 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.lllgreece.org).

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*