Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο…

sioutis 1
admin
15/10/2016 21:16
 
 
 

 

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα στην άσφαλτο o γνωστός DJ Mike, ο οποίος είχε εργαστεί σε αρκετά μαγαζιά της Νάξου και της Σύρου…

Ο 28χρονος Μιχάλη Σιούτης ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου, φεύγοντας με τη μηχανή του από νυχτερινό μαγαζί στη Νίκαια, όπου εργαζόταν, είχε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Ο Μιχάλης βρήκε τραγικό θάνατο όταν ηλικιωμένος οδηγός ΙΧ παραβίασε το STOP και έπεσε κυριολεκτικά επάνω του… 
Ο Μιχάλης το καλοκαίρι έπαιζε μουσική στο SANTANA beach club στην Αγία Άννα, στο “ΌΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ” και άλλα νυχτερινά μαγαζιά της Νάξου. 

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο Μιχάλης ήταν καλός φίλος του Παντελή Παντελίδη που έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ μήνες. Ο 28χρονος dj και ο τραγουδιστής είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για το μιξάρισμα κάποιων τραγουδιών του τελευταίου, ενώ ο Παντελής συχνά διασκέδαζε στα κλαμπ όπου έπαιζε μουσική ο Μιχάλης.

Η σελίδα του Mike στο facebook έχει κατακλυστεί από συγκινητικά μηνύματα από τους εκατοντάδες φίλους του που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. 

(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*