Διανομή νωπών κοτόπουλων σε Νάξο και Σύρο

nopo kotopoulo
admin
01/11/2016 08:22
 
 
 

Από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί αύριο 2 Νοεμβρίου από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου η διανομή των ειδών βασικής υλικής συνδρομής και παντοπωλείου στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ.
Όσοι έχουν υποβάλει σχετικές αιτήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου και στην Μητρόπολη Παροναξίας και έχουν εγκριθεί, θα πάρουν νωπά κοτόπουλα, τα οποία διανεμηθούν στο κτίριο που στεγάζονταν παλαιότερα οι υπηρεσίες του τμήματος συγκοινωνιών και επικοινωνιών (πρώην ΠΙΚΠΑ – επί της οδού Παπαβασιλείου).
Οι ωφελούμενοι θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Διανομή και στη Σύρο
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου (10:00-13:00) οι δικαιούχοι ΤΕΒΑ στη Σύρο θα παραλάβουν νωπά πουλερικά από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος “SALADINO”, στη Σύρο (οδός Σάκη Καράγιωργα).
Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας ευχαρίστησαν το ανωτέρω κατάστημα για τη δωρεάν παραχώρηση μέρους της ψυκτικής του αποθήκης και μέρους του εξωτερικού του χώρου, ώστε να διευκολυνθεί η διάθεση των ανωτέρω προϊόντων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.
«Ελπίζουμε σε παρόμοιες πρωτοβουλίες, που βοηθούν στο δύσκολο έργο της κοινωνικής προφοράς προς τους συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσχέρειες» αναφέρει η ανακοίνωση.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*