Ν. Λειβαδάρας: «Μην σταματήσετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας»

Newsroom
28/07/2023 21:06
 
 
 

 

Καινούριοι στόχοι και νέες εμπειρίες και προκλήσεις περιμένουν τους νέους και τις νέες που κατέκτησαν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα.

Σε μήνυμα για την ανακοίνωση των βάσεων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, ο κ. Λειβαδάρας δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα παιδιά που δεν έφτασαν τώρα στον στόχο τους, επισημαίνοντας τους ότι η ζωή είναι ένας αδιάκοπος αγώνας, άλλοτε με νίκες κι άλλοτε με ανατροπές.

Το πλήρες περιεχόμενο του μηνύματος του κ. Λειβαδάρα έχει ως εξής:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και τους νέους του νησιού μας, που είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται κατακτώντας μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής είναι πάντα ελπιδοφόρο, καθώς γεννά καινούρια όνειρα και στόχους, νέες προκλήσεις και εμπειρίες. Σας εύχομαι καλή αρχή στις σπουδές σας και μια λαμπρή σταδιοδρομία για το μέλλον!

Αλλά και στα παιδιά που δεν έφτασαν τώρα τον στόχο τους, στα παιδιά που θα προσπαθήσουν ξανά ή που θα επιλέξουν άλλους δρόμους, εύχομαι καλή πρόοδο και να έχουν πάντα στο νου τους ότι η ζωή είναι ένας αδιάκοπος αγώνας, άλλοτε με νίκες και άλλοτε με ανατροπές.

Γι’ αυτό μην σταματήσετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να διεκδικείτε τα «θέλω» σας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 91 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*