Γ. Λεονταρίτης: «Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα και τη συμμετοχή τους»

Newsroom
28/07/2023 21:30
 
 
 

 

Όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα και τη συμμετοχή τους, τους γονείς για την ολόπλευρη συμπαράστασή τους και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους συνεχάρη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στη δήλωσή του για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Ο κ. Λεονταρίτης επισήμανε ότι η επιτυχία όσων παιδιών εξασφάλισαν την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης επισφράγισε τους κόπους και τις θυσίες τους, ενώ σε όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν, υπενθύμισε ότι πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή.

Η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων έχει ως εξής:
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε όλους τους νέους και τις νέες των Κυκλάδων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και εξασφάλισαν την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η επιτυχία τους επισφράγισε τους κόπους και τις θυσίες ετών και πια η προσδοκία τους γίνεται πραγματικότητα.

Καλή πρόοδο με υγεία, επιτυχίες και συνεχή πνευματική και επιστημονική ανέλιξη!

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή.
Εξάλλου η ευτυχία, η ευημερία και η πρόοδος δεν εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από την είσοδο σε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους, για τον αγώνα και τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, τους γονείς για την ολόπλευρη συμπαράστασή τους και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*