«Σκωτσέζικο ντους» για τα τουριστικά καταλύματα

rooms to let
admin
05/12/2016 11:19
 
 
 

«Μία κρύο, μία ζέστη» είναι η κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων.
Όπως είπε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας (ΣΕΤΚΕ) Παναγιώτης Τοκούζης στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, υπάρχουν επίκαιρα και «καυτά» ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, τα οποία τέθηκαν κατά τη διάρκεια του 1ου ανοιχτού συνεδρίου της ΣΕΤΚΕ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με τη συμμετοχή περίπου 700 επιχειρηματιών καταλυμάτων από όλη την Ελλάδα.
Ο κ. Τοκούζης αναφέρθηκε στην κατηγοριοποίηση – πιστοποίηση των καταλυμάτων, που πλέον και με την κινητοποίηση του ΣΕΤΚΕ είναι προαιρετική, ωστόσο δεν άφησε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας όσον αφορά στο ασφαλιστικό, καθώς από τις επαφές με το αρμόδιο υπουργείο προέκυψε ότι αποκλείεται οποιαδήποτε εξαίρεση από τον ενιαίο φορέα ασφάλισης, στη δημιουργία του οποίου θα προχωρήσει η κυβέρνηση.
Επίσης, αναφέρθηκε και στο «καλάθι πρωινού» που πρόκειται να προσφέρουν τα τουριστικά καταλύματα στους πελάτες τους, το οποίο σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΣΕΤΚΕ, θα δώσει τη δυνατότητα προώθησης των τοπικών προϊόντων κάθε περιοχής και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*