Σύρος: Ο αθέμιτος ανταγωνισμός κρατά ανοιχτό αύριο το σούπερ μάρκετ του Νεωρίου

super market neorio
admin
07/12/2016 15:14
 
 
 

Κανονικά θα λειτουργήσει αύριο 8 Δεκεμβρίου, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας, το σούπερ μάρκετ του Νεωρίου.
Όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Σωματείου, ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι ο λόγος που αυτή τη φορά στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου θα συμμετέχουν μόνο εκπρόσωποι του Σωματείου, με τους υπολοίπους να βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους. «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να μην δώσουμε σε… κάποιους, για μία ακόμα φορά, την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν, για οικονομικό όφελος, την ημέρα της απεργίας» τονίζεται στην ανακοίνωση, που έχει ως εξής:
Ο ανταγωνισμός και κυρίως ο αθέμιτος, μας αναγκάζει, αυτή τη φορά, να μην συμμετάσχουμε στο βαθμό που θέλουμε, στις Απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ.
Σαφώς και είμαστε στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου (ειδικά του Ναυπηγείου), συνταξιούχου, ανέργου στο δίκαιο αγώνα που καθημερινά δίνει.
Σαφώς κι εμείς υποφέρουμε από τις δραματικές συνέπειες των μνημονικών πολιτικών, την λιτότητα, την εξαθλίωση και την βεβήλωση των κοινωνικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας.
Όμως, θεωρούμε υποχρέωσή μας να μην δώσουμε σε… κάποιους, για μία ακόμα φορά, την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν, για οικονομικό όφελος, την ημέρα της απεργίας.
Για τους λόγους αυτούς, το κατάστημα μας θα λειτουργήσει κανονικά και εκπρόσωποι του Σωματείου μας θα συμμετάσχουν στις απεργιακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων.
Το Δ.Σ. του Σωματείου

(Visited 70 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*