Ενημερωτική εκστρατεία για την αποφυγή πυρκαγιών από θερμαντικά μέσα και χριστουγεννιάτικα είδη

xristoygenniatika lampakia
admin
18/12/2016 21:11
 
 
 

Σημαντική αύξηση πυρκαγιών από τη χρήση θερμαντικών σωμάτων και χριστουγεννιάτικων ειδών σημειώνεται την τελευταία πενταετία, γεγονός που οδήγησε την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Πυροσβεστικό Σώμα στο να προχωρήσουν σε κοινή εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών.
Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκαν δύο ψηφιακές αφίσες και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με σχετικές οδηγίες προστασίας και συμβουλές ορθής χρήσης διάφορων θερμαντικών μέσων και εορταστικού εξοπλισμού, για την καλύτερη προετοιμασία όλων και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων ατόμων, ενόψει μάλιστα και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
Οι αφίσες και το φυλλάδιο με τις οδηγίες προστασίας έχουν αποσταλεί στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, καθώς και σε Περιφέρειες και Δήμους, για την ανάρτησή τους στις οικείες ιστοσελίδες και κάθε περαιτέρω χρήση, ενώ θα προβάλλονται και στις οθόνες των σταθμών του μετρό, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Επιπλέον, το υλικό θα αξιοποιηθεί και από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), προκειμένου να προσαρμοστεί και να διανεμηθεί στα άτομα με αναπηρία όρασης και περιορισμένη όραση.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να βρουν το υλικό σε ψηφιακή μορφή και να το «κατεβάσουν» από την επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

afisa xmas fota 2016

entypo thermansi 2016 1

entypo thermansi 2016 2

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*