Κοντά στα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό ο μητροπολίτης Σύρου

dorotheos astynomia pita 1
admin
19/01/2017 10:17
 
 
 

Την πίτα του Αγίου Βασιλείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων ευλόγησε ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’, έπειτα από σχετική πρόσκληση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βαγγέλη Κεφάλα.
Ο κ. Κεφάλας προσέφερε στον κ. Δωρόθεο Β’ αναμνηστική πλακέτα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του και τη συναρωγή του στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ από την πλευρά του ο μητροπολίτης Σύρου ευχαρίστησε και συνεχάρη όλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για το έργο που προσφέρουν και αναφέρθηκε στην πολύτιμη προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην ελληνική κοινωνία.

dorotheos astynomia pita 3

dorotheos astynomia pita 2
Συνεχάρη δε, προσωπικά τους παρισταμένους Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφερείας Ν. Αιγαίου κ. Τσαρδινάκη, Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων κ. Γιαννόπουλο, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Ανθούλη, Διοικητή του Α.Τ. Σύρου κ. Τζίκο, Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ερμουπόλεως κ. Τσαλουκίδη, Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Κεφάλα, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. και όλα τα μέλη της Ένωσης, αναφερθείς στο ήθος και την ευγένεια όλων των αξιωματικών και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., που υπηρετούν και στα δώδεκα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επίσκεψη στο Τάγμα Εθνοφυλακής
Στον Διοικητή, τον Υποδιοικητή, τον Διευθυντή του Στρατολογικού Γραφείου, τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και οπλίτες του Τάγματος Σύρου ευχήθηκε ο μητροπολίτης Σύρου, ο οποίος πραγματοποίησε ποιμαντική εόρτια επίσκεψη για το νέο έτος.
Ο κ. Δωρόθεος μίλησε με τους συγκεντρωμένους στρατιώτες, τους ευχήθηκε για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους και τους παρότρυνε να αξιοποιήσουν αυτή την ιστορική χρονική καμπή της ζωής τους, προκειμένου να αποκομίσουν εμπειρίες και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

dorotheos ethnofylaki 1
Επίσης, εξέφρασε για πολλοστή φορά στον Διοικητή του Τάγματος τη συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στους έχοντες ανάγκη στρατιώτες.

dorotheos ethnofylaki 2

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*