Μήνυμα Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης για την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2024

Newsroom
29/05/2024 11:15
 
 
 

 

Να έχουν στον νου τους ότι η εργατικότητα και η μεθοδικότητα ανταμείβονται, προτρέπει τους μαθητές και τις μαθήτριες που «ρίχνονται» στη «μάχη» των Πανελληνίων ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξης Αθανασίου.

Σε σχετικό μήνυμά του, ο κ. Αθανασίου υπενθυμίζει επίσης, ότι αυτή είναι μία από τις δοκιμασίες που θα περάσουν στη ζωή τους και ότι θα έχουν πολλές ακόμη ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν όσα ονειρεύονται.

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Αθανασίου έχει ως εξής:
Αγαπητά μας παιδιά,
Έφτασε η στιγμή για την οποία προετοιμάζεστε όλη τη σχολική χρονιά, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, και μαζί με αυτές το εισιτήριο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι μια από τις πρώτες δοκιμασίες που θα συναντήσετε στη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για τη μελλοντική σας πορεία, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία θα έχετε μάθει πλέον πως απαιτεί αγώνα και προσπάθεια η επίτευξη κάθε προσωπικού στόχου και η υλοποίηση των ονείρων σας.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να έχετε πάντα στον νου σας ότι η εργατικότητα και η μεθοδικότητα ανταμείβεται. Οπλιστείτε με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σιγουριά, έχοντας στο πλευρό σας τους γονείς και τους καθηγητές σας, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια σας έδωσαν τις βάσεις για την κατάκτηση της γνώσης. Και φυσικά να θυμάστε ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας για να πραγματοποιήσετε όσα ονειρεύεστε.

Καλή επιτυχία παιδιά!

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης
Αλέξανδρος Αθανασίου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*