“Πολύτεκνοι σε απόγνωση”: Η εκδήλωση του “Θεόφιλου” στη Νάξο (φώτος)

theophilos ekdilosi 3
admin
12/03/2017 00:07
 
 
 

Εκδήλωση για τους πολύτεκνους πραγματοποίησε στη Νάξο ο Οργανισμός στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας “Θεόφιλος”. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικοδήμου το βράδυ του Σαββάτου με την παρουσία ιερέων, του προέδρου του Συλλόγου Πολύτεκνων Νάξου κ. Μετζουβή, της αντιπροέδρου του Συλλόγου Τρίτεκνων στο νησί κ. Καπινιάρη και άλλων μελών στου Συλλόγου καθώς και αρκετών πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Θεόφιλου. 

theophilos ekdilosi 1

theophilos ekdilosi 10

Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία του προέδρου του φιλανθρωπικού οργανισμού “Θεόφιλος” Γιάννη Ναυπλιώτη και προβολή ταινίας με θέμα “Πολύτεκνοι σε απόγνωση”. Επίσης στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος πολύτεκνων Νάξου και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τρίτεκνων που ζήτησαν την έμπρακτη στήριξη των πολιτών στις πολύτεκνες οικογένειες που έχουν ανάγκη, χωρίς να παραλείψουν να υπογραμμίσουν την αδιαφορία του κράτους γι αυτή την ευαίσθητη ομάδα πολιτών. 

theophilos ekdilosi 5

Ο Κ. Γιάννης Ναυπλιώτης αναφέρθηκε στο έργο που προσφέρει ο “Θεόφιλος” και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός στις οποίες δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Όπως είπε ο κ. Ναυπλιώτης το χρέος προς το ΕΝΦΙΑ του κτηρίου που στεγάζει το “Θεόφιλο” έχει φτάσει τα 35.000 ευρώ, ποσό δυσβάσταχτο για τον Οργανισμό, ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτό το χώρο για τη φιλοξενία πολύτεκνων οικογενειών και για παιδιά τα οποία έχουν ανάγκη… 

theophilos ekdilosi 11

Άκρως συγκινητική η ταινία που προβλήθηκε στην εκδήλωση, που περιγράφει κάποια από τα προβλήματα που βιώνουν πολύτεκνες οικογένειες της χώρας μας, στο πλευρό των οποίων στέκεται και συμπαρίσταται ο Οργανισμός… Να σημειωθεί ότι η ταινία θα προβληθεί ξανά την Κυριακή το πρωί αμέσως μετά τη λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου Νάξου. 

theophilos ekdilosi 2

Η συγκεκριμένη εκδήλωση του «Θεόφιλου» σκοπό είχε να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα προβλήματα αποκλεισμού και φτώχειας που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολύτεκνοι, οι οποίοι στηρίζουν μεν το μέλλον της Ελλάδας, χωρίς όμως να στηρίζονται οι ίδιοι από την Ελλάδα.

theophilos ekdilosi 7

Στο χώρο του Πνευματικού κέντρου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν το “Θεόφιλο” παίρνοντας ένα μικρό ενθύμιο… 

theophilos ekdilosi 6

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Οργανισμού Γιάννης Ναυπλιώτης όσοι φίλοι του «Θεόφιλου» στη Νάξο επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα, αφού τα συσκευάσουν κατάλληλα, μπορούν να τα παραδώσουν στην μεταφορική εταιρία ΕΦΑΝ Νάξου για να τα μεταφέρει άμεσα και με ασφάλεια στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι η ΕΦΑΝ Νάξου, εδώ και χρόνια, υποστηρίζει το έργο του «Θεόφιλου».

theophilos ekdilosi 4

theophilos ekdilosi 9

theophilos ekdilosi 8

(Visited 56 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*