Διανομή τροφίμων και αμνοεριφίων στην Τήνο

tinos dianomi 3
admin
13/04/2017 15:26
 
 
 

Διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες Τηνίων και μεταναστών, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ιεράς Μητρόπολης «Είμαστε Μια Οικογένεια» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τήνο, με την ευλογία του Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’.
Επίσης, προσφέρθηκαν αμνοερίφια για τον ίδιο σκοπό, προσφορά του Λιμενάρχη Τήνου Υποπλοιάρχου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Βασιλείου Αποστολόπουλου και του προσωπικού του Λιμεναρχείου Τήνου.
Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος, ειδικά τις ημέρες αυτές της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, τονίζει την ανάγκη για αγάπη και φιλανθρωπία προς τους εμπεριστάτους συνανθρώπους μας και καλεί όλους να συμμετάσχουν ενεργά ώστε να μη μείνει κανείς νηστικός κατά τον εορτασμό της ενδόξου Αναστάσεως του Κυρίου μας.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη Τήνου και το προσωπικό του Λιμεναρχείου, αλλά και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων, καθώς και όσους καταναλωτές αφήνουν τρόφιμα στα ειδικά καλάθια των υπεραγορών και των καταστημάτων τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς Μητρόπολης και της ιεράς νήσου μέσω του προγράμματος «Όλοι Μαζί Μπορούμε».
Επιτροπή Κληρικών, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διανέμουν καθημερινά τα τρόφιμα με διάκριση στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(φωτό: αρχείου)

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*