Coffee Island: Μπάρες δημητριακών… ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια!

coffee island bares 01
admin
21/04/2017 20:54
 
 
 

«Στα καταστήματα της Coffee Island, μπορείτε πλέον να απολαύσετε 3 διαφορετικές μπάρες δημητριακών που θα σας δώσουν ενέργεια για όλη την ημέρα.»

Η Coffee Island επέλεξε για τους πελάτες της, 3 μπάρες δημητριακών σε ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής διατροφικής αξίας και γευστικής απόλαυσης, για να καλύψει τις διατροφικές τους ανάγκες αλλά και τις γευστικές τους προτιμήσεις.

-Για όσους αποφεύγουν την κατανάλωση ζάχαρης, προσφέρει νόστιμες μπάρες δημητριακών με μέλι και σοκολάτα υγείας.
-Για αυτούς που αναζητούν την ενέργεια των superfoods αλλά αποζητούν και μια γλυκιά απόλαυση, προσφέρει μπάρες με cranberries και σταγόνες σοκολάτας.
-Για αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν τις γλυκές απολαύσεις από τη καθημερινότητά τους, προσφέρει ένα λαχταριστό συνδυασμό μπάρας δημητριακών με cranberries και στρώση σοκολάτας μπισκότου.

coffee island bares 00

Οι 3 μπάρες δημητριακών προσφέρονται σε όλα τα κατάστημα Coffee Island για να συνοδεύσουν τον πρωινό, τον μεσημεριανό ή ακόμα και τον απογευματινό καφέ.

Τέλος, η Coffee Island έχει διασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης και συντήρησης επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά σερβιρίσματος και εφαρμόζοντας τακτικούς ποιοτικού ελέγχους.

Μην διστάσετε να τις συνδυάσετε με το αγαπημένο σας ρόφημα!!

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*