Από Νάξο και Θήρα οι δυο μαθητές που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας

admin
25/02/2015 22:34
 
 
 

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (Ε.Ε.Χ.) πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τελετής κοπής της πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής & Κυκλάδων η βράβευση των διακριθέντων μαθητών του 28ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας που διενεργήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων το 2014.

Ανάμεσα στους 17 διακριθέντες μαθητές της Γ’ Λυκείου με πολύ υψηλή βαθμολογία ήταν ο Λυγνός Δημήτριος του ΓΕΛ Θήρας από τη Μεσαριά (αριστερά στη φώτο) και ο Κουλαμπάς Αντώνης του ΓΕΛ Νάξου από το Γλινάδο (δεξιά στη φώτο).

 

Η βράβευσή τους έγινε παρουσία του Δρ Μιχάλη Χάλαρη, π. προέδρου της Ε.Ε.Χ. και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, ο οποίος δήλωσε:  « Η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της ΕΕΧ έρχεται να τιμήσει στα πρόσωπα των διακριθέντων, την προσπάθεια, τη γνώση, την άμιλλα, την επιτυχία. Στις δύσκολες στιγμές που περνά και το δημόσιο σχολείο χρειάζονται και σύμβολα που να εκπέμπουν την ελπίδα. Βλέπουμε ότι η νέα γενιά βάζει στόχους και τους εκπληρώνει. Στο πρόσωπο των βραβευμένων συντοπιτών μου αποτυπώνεται η προσπάθεια των ίδιων των παιδιών να πετύχουν, των οικογενειών τους και των δασκάλων τους που συμβάλλουν σ΄αυτή την επιτυχία καθοριστικά. Στους δύο κυκλαδίτες επιτυχόντες αλλά και με την ευκαιρία σε όλους τους βραβευμένους θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη για τις επόμενες επιτυχίες τους, που όλοι εμείς θα χαιρόμαστε».

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*