Εκλογές στον Σύλλογο Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος»

ekloges kalpi 2
admin
05/05/2017 09:25
 
 
 

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», οι οποίες θα γίνουν στις 7 Μαΐου στο γραφείο του Συλλόγου (Δερβενακίων 20, Γαλάτσι) από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Οι εκλογές θα αναδείξουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής και τους εκπροσώπους στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει, με την εξόφληση της συνδρομής να γίνεται και την ημέρα των εκλογών.
Με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος καλεί τα μέλη να συμμετέχουν στη διαδικασία, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την έμπρακτη στήριξη τους στις δράσεις και την προσφορά του Συλλόγου στον πολιτισμό του τόπου. «Με ιδέες και προτάσεις, στοχεύουμε στην αναβάθμιση του συλλόγου και στη βελτίωση λειτουργίας του. Σε μια εποχή που το συλλογικό κίνημα περνά “κρίση” και έρχεται αντιμέτωπο και με τα υπόλοιπα κοινωνικά προβλήματα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα μέλη μας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας, θα συμμετέχουν, θα είναι κοντά στο σύλλογο για άλλη μια φορά και με επιτυχία θα συνεχίσουμε το έργο του» αναφέρει η ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι σήμερα από τις 8 μέχρι τις 11 το βράδυ μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές θα παρευρίσκονται στο γραφείο του συλλόγου για περαιτέρω διευκρινήσεις και παρατηρήσεις.
Επικοινωνία με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής στα παρακάτω τηλέφωνα:
*6988290471 (Αντιγόνη Καρποντίνη)
*6977172900 (Ευαγγελία Λιαδάκη)
*6976097520 (Κατερίνα Τσελέντη)
*6978880167 (Μανώλης Κλουβάτος)

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*