Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» – Θα την εγκαινιάσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

ellados gefsi 2017
admin
18/05/2017 09:56
 
 
 

Τη σημαντικότερη έκθεση της Ελλάδας για την προβολή της Γαστρονομίας, του Τουρισμού και του Πολιτισμού της, την έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα εγκαινιάσει σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.
Η Έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου, αποτελεί μια διοργάνωση που απομακρύνεται από την καθιερωμένη και τετριμμένη εικόνα που είχαν οι εκθέσεις έως σήμερα, καθώς αλληλεπιδρά με τον συμμετέχοντα και τον επισκέπτη.
Στην κεντρική αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου έχει στηθεί μια ολόκληρη παραδοσιακή ελληνική γειτονιά με το παντοπωλείο της, το καφενείο της και την πλατεία της, ένα αισθητικά άριστο περιβάλλον για την προβολή των προϊόντων!
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά εδέσματα που θα προετοιμάζουν καθημερινά διάσημοι σεφ στο παραδοσιακό παντοπωλείο, να καθίσουν στα τραπεζάκια στην πλατεία του χωριού για να πιούνε τον καφέ τους δωρεάν, να δοκιμάσουν αποστάγματα από όλη την Ελλάδα, αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τον ελληνικό πολιτισμό μέσω των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων.
Επίσης, θα μπορούν να προετοιμάσουν την επόμενη εξόρμηση τους σε κάποιο μέρος της Ελλάδας με τη βοήθεια των Δήμων και των Περιφερειών που συμμετέχουν στην Έκθεση, να παρακολουθήσουν ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ, να ανακαλύψουν τις ελληνικές γεύσεις μέσω των επιχειρήσεων παραδοσιακών προϊόντων και να επισκεφθούν τον χώρο με τη συλλογή εκθεμάτων από λαογραφικά μουσεία της Ελλάδας.
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας& της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου.
Η Έκθεση φιλοξενεί εμπορικούς επισκέπτες από πολλές χώρες του εξωτερικού και πραγματοποιεί σεμινάριο με θέμα τις εξαγωγές.

Ώρες Λειτουργίας:
Πέμπτη 17:00-22:00
ΠΣΚ 10:30-22:00

Home

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*