Αποστολή αγάπης στη Νάξο από το Σύλλογο Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων (φώτος)

demata syllogos naxioton agion anargyron 2
admin
26/05/2017 23:23
 
 
 

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά ο Σύλλογος Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων…

Αυτή τη φορά ο Σύλλογος σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντισμού Δ.Ρ.Α.Σ.Η. Αγίων Αναργύρων, στηρίζουν άπορες οικογένειες και ανθρώπους που έχουν ανάγκη προσφέροντας είδη ιματισμού, κλινοσκεπάσματα και παιχνίδια.

demata syllogos naxioton agion anargyron 4

Την Παρασκευή 26 Μαΐου το πρωί, 30 δέματα με τα παραπάνω αντικείμενα παραδόθηκαν από την αντιπρόεδρο Κυριακή Μαστρογιαννοπούλου και άλλα μέλη του συλλόγου, στην Ιερή Μητρόπολη Παροναξίας προκειμένου να διανεμηθούν σε πολίτες του νησιού που τα έχουν ανάγκη.

demata syllogos naxioton agion anargyron 1

“Αυτή είναι μόνο η αρχή” δήλωσε στο www.naxostimes.gr ο πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου Αντώνης Μπελιώτης ο οποίος όπως πρόσθεσε οι δράσεις αλληλεγγύης του Συλλόγου Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν και σε άλλου είδους προσφορές.

“Στη δύσκολη εοχή που διανύουμε θα πρέπει να πληθαίνουν και να δυναμώνουν οι δράσεις αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Ο Σύλλογος Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων σχεδιάζει και άλλες παρόμοιες δράσεις για να βοηθήσει στην ανακούφιση ανθρώπων που έχουν ανάγκη” σημείωσε ο κ. Μπελιώτης.  

demata syllogos naxioton agion anargyron 6

Να σημειωθεί ότι η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας με μεγάλη ευχαρίστηση στήριξε την προσπάθεια του Ναξιώτικου Συλλόγου, ενώ η μεταφορική εταιρία “ΕΡΜΗΣ ΕΞΠΡΕΣ” μετέφερε δωρεάν από την Αθήνα στο Κυκλαδίτικο νησί τα δέματα.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*