Μήνυμα Γιασιράνη και Μπάρδου προς τους μαθητές: «Το μέλλον μόλις τώρα ξεκινά»

giasirani mpardos papadomarkakis
admin
06/06/2017 08:43
 
 
 

Η κα Γιασιράνη (αριστερά) και ο κ. Μπάρδος (δεξιά) με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννη Παπαδομαρκάκη

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία ευχήθηκαν οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Χαρούλα Γιασιράνη και Χρήστος Μπάρδος στους μαθητές και τις μαθήτριες που σήμερα δίνουν την πρώτη (αλλά όχι τη μοναδική) μεγάλη μάχη της ζωής τους.
Μικροί ήρωες είναι, σύμφωνα με την κα Γιασιράνη και τον κ. Μπάρδο, τα αγόρια και τα κορίτσια που συμμετέχουν στις εξετάσεις, τονίζοντας ότι πρέπει να αγωνιστούν για το καλύτερο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και να απαιτήσουν αυτό που τους αξίζει.
Αναλυτικά, το μήνυμα των δύο περιφερειακών συμβούλων έχει ως εξής:
Με αφορμή την ημέρα έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων 06/06/2017, στιγμή που οι νεαροί έφηβοι καλούνται να δώσουν την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους, ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Μάχη που απαιτεί καθαρό μυαλό και ψυχραιμία από όλους τους εμπλεκόμενους. Γονείς, εκπαιδευτικοί του σχολείου και του φροντιστηρίου και φίλοι των εξεταζόμενων μαθητών, οφείλουν να αναλογιστούν την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση των μικρών μας ηρώων.
Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια πρώτη, σημαντική δοκιμασία στη ζωή σας η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λειτουργεί στη ψυχολογία σας ως μια διαδικασία που θα φέρει ένα οριστικό αποτέλεσμα που καθορίσει αμετάκλητα τη μετέπειτα πορεία σας στη ζωή.
Είστε μια γενιά που ήδη έχετε καταφέρει και γνωρίζετε περισσότερα από ότι εμείς στην ηλικία σας και δεν περιμένουμε τις πανελλήνιες εξετάσεις, για να το διαπιστώσουμε. Απλώς, απολαμβάνουμε το γεγονός, ότι σας διδάξαμε να αγωνίζεσθε και να απαιτείτε αυτό που σας αξίζει.
Εμείς εδώ πάντα, δίπλα σας, αρωγοί και υποστηρικτές, ήδη υπερήφανοι για εσάς, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.
Φύγαμε! Δυνατά! Το μέλλον μόλις ξεκινά!
Καλή επιτυχία!

Οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νότιου Αιγαίου
Χαρούλα Γιασιράνη (Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Εθελοντισμού)

Χρήστος Γ. Μπάρδος (Συγκοινωνιών & Μεταφορών Δωδεκανήσου – Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος)

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*