Μπράβο στην Ίο! Ένα ολόκληρο νησί πέταξε «Σωσίβιο σωτηρίας»

blue star patmos ios 6
admin
07/09/2017 14:35
 
 
 

Όταν θα συμβεί το κακό, οι πάντες επικρίνουν και βιάζονται να καταλογίσουν ευθύνες.

Μάλλον έχουν αυτή τη προδιάθεση και ψάχνουν αφορμές! Στην άτυχη και την άσχημη στιγμή, ακόμα και την στιγμή του λάθους, οι εισαγγελείς του πληκτρολογίου, οι προπονητές της εξέδρας, ακόμα και οι κολλημένοι ναυτικοί αυτοί που θα βγαίνουν και κατακρίνουν »σιγά μωρέ το βίντεο με τα κύματα εγώ στον ατλαντικό έχω συναντήσει μεγαλύτερα, ή εμείς όταν το πλοίο προσάραξε στο παγόβουνο δεν ήμασταν στην μπούκα του λιμανιού και κολυμπήσαμε μαζί με τον chuck noris».
Οι λεγόμενοι επικριτές και ειδήμονες των πάντων! Ναι στους ναυτικούς του καναπέ, κάθονται όλη μέρα και κάνουν κριτική επί παντός του επιστητού.
Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ μπορεί να έχει αρκετές αιτίες. Οι άνθρωποι συνήθως αναζητούν κάποιον για να του καταλογίσουν την ευθύνη. Όταν εξέχοντες άνθρωποι επαναλαμβάνουν αρκετά συχνά μια κατηγορία εναντίον κάποιας μειονοτικής ομάδας, αυτή η κατηγορία γίνεται αποδεκτή και η προκατάληψη γεννιέται.

Εμείς θα πιάσουμε την άλλη οπτική γωνία, όχι της προκατάληψης και της καταστροφολογίας. Την αξία του μπράβο, του ευχαριστώ και του Respect! Γιατί και αυτά θα πρέπει να λέγονται, άσχετα ότι δεν πουλάνε κλικς και φυλλάδες. Αν είχαμε θρηνήσει νεκρούς και τραυματίες το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα θα μιλάγαμε για ευθύνες, παράθυρα στην τηλεόραση και σωτήρες!
Υπάρχουν και αυτοί που κάνουν σωστά την δουλειά τους, μπορεί να έχουν το άστρο, το θεό ή τον Ποσειδώνα μαζί τους, δεν αντιλέγω αλλά αν δεν κουνήσεις και το δαχτυλάκι σου, δεν κερδίζεις στον «πόλεμο».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*