Στη Νάξο το 10ο συνέδριο των Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων Κυκλάδων (πρόγραμμα)

synedrio emporikou syllogou 1
admin
05/10/2017 09:46
 
 
 

Στη Νάξο θα διεξαχθεί το 10ο συνέδριο των Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων Κυκλάδων που διοργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου σε συνεργασία με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου και το Επιμελητήριο Κυκλάδων υπό την αιγίδα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στο συνέδριο το παρών μεταξύ άλλων θα δώσουν ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος της ΟΕΣΑΟΝΝΑ Παύλος Πολιτάκης, ο πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ Δημήτρης Πολιτόπουλοςο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, πρόεδροι Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων και προσωπικότητες από τον επιστημονικό κόσμο.

Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν είναι “Επιχειρηματικότητα, εμπόριο και νησιωτικότητα”, “Τοπικά προϊόντα και Γαστρονομία – μοχλός τουριστικής ανάπτυξης των Κυκλάδων”, “Φορολογία και ποινές”, “Το νέο ασφαλιστικό” και “Ανακύκλωση – κοινωνία και κοινωνική οικονομία”.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο της π. σχολής Ουρσουλινών (στο κάστρο της Νάξου) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου στην πρόσκληση για το συνέδριο σημειώνει ότι “η ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική της εμπορικής μας κοινότητας και θα ενισχύσει τη διαδραστικότητα του συνεδρίου, το οποίο φιλοδοξούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον των εμπορικών επιχειρήσεων των Κυκλάδων αλλά και όλης της χώρας”.

Το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου:

programma synedriou emporikou syllogou 1

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*