«Αγώνας Δρόμου για τα Αδέσποτα» στη Σύρο

treximo skylos
admin
11/10/2017 10:04
 
 
 

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο «Αγώνας Δρόμου για τα Αδέσποτα», τον οποίο διοργανώνει η Φιλοζωική Ομάδα Σύρου.

Σημείο εκκίνησης θα είναι το κτίριο της Πυροσβεστικής στο λιμάνι της Ερμούπολης, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Μιαούλη. Ο αγώνας αποσκοπεί στην ενίσχυση της φροντίδας και της κάλυψης των αναγκών όλων των ενήλικων σκύλων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο και περιθάλπονται από εθελοντές. Η συμμετοχή είναι 3 ευρώ (δωρεάν για τα παιδιά) και όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει με τη Φιλοζωική Ομάδα Σύρου στη σελίδα της στο Facebook, με μήνυμα στο προφίλ https://www.facebook.com/rena.ntai ή στο τηλέφωνο 22810 86467 (κατάστημα VIRMAR, ώρες καταστημάτων).
Σημειώνεται ότι για τη διεξαγωγή του αγώνα, την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 11:00 θα απαγορευθεί η κυκλοφορία επί της οδού Ελ. Βενιζέλου (από το Άγαλμα Νίκης μέχρι την Πλατεία Μιαούλη). Επίσης, θα απαγορευθεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της παραλιακής οδού Ακτής Στρατάρχη Παπάγου και Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έως το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου, από τις 10 το πρωί έως το πέρας της εκδήλωσης. Τα οχήματα θα κινούνται σε παράλληλες οδούς.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*