Santa Run στη Σύρο για καλό σκοπό!

santa run 2017 syros
admin
18/12/2017 15:47
 
 
 

Δύο μέρες πριν έρθει ο καινούριος χρόνος, η Σύρος δείχνει ξανά την αλληλεγγύη της, μέσα από ένα πρωτότυπο event που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στο νησί από την ομάδα του Syros by Night.

Το Santa Run, που ήδη «τρέχει» σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας (βλ. Χανιά), θα βγάλει στους κεντρικούς δρόμους της Ερμούπολης δεκάδες δρομείς ντυμένους με την στολή του Άγιου Βασίλη, προκειμένου να «σπάσουν» το ρεκόρ αγάπης και να συγκεντρώσουν χρήματα για τον νεαρό Δημήτρη ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.
Έτσι, το απόγευμα της 30ης Δεκεμβρίου (στις 16:30), Αγιοβασίληδες και Αγιοβασιλίνες θα φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια και θα συγκεντρωθούν στα σκαλιά του δημαρχείου στην πλατεία Μιαούλη, απ’ όπου και θα ξεκινήσει το Santa Run – αφού βέβαια, πρώτα βγει η πρώτη αναμνηστική φωτογραφία!
Στη συνέχεια, θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς το άγαλμα της Εθνικής αντίστασης στην παραλία της Ερμούπολης και τις οδούς Ακτή Πέτρου Ράλλη, με κατεύθυνση προς το άγαλμα του Κανάρη, Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας (περιοχή λιμεναρχείου) και Πλατεία Αφανούς Ναύτη (Νησάκι). Στο σημείο αυτό, οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν στο σημείο πρόσδεσης των κρουαζιερόπλοιων προκειμένου να βγει μια ακόμη αναμνηστική φωτογραφία, με φόντο την Ερμούπολη. Η διαδρομή θα συνεχιστεί από την Ακτή Καταδρομικού Έλλη (πίσω από την ΑΕΝ), την οδό Θυμάτων Σπερχειού και τερματισμό στην οδό Πρωτοπαπαδάκη.
Στον τερματισμό, τους συμμετέχοντες θα υποδεχθεί ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Γιώργος Ρούσσος, δίνοντας τη σκυτάλη στον dj που θ’ αναλάβει τις μουσικές επιλογές της εκδήλωσης .
Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στον αγώνα είναι συμβολική και ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ (περιλαμβάνει και την στολή του Αγ. Βασίλη). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του νεαρού Δημήτρη.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΡΟΜΕΑΣ;
Ναι, ο αγώνας είναι φιλανθρωπικού και όχι αγωνιστικού χαρακτήρα.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;
Ναι, αρκεί να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους. Ακόμη και πολύ μικρής ηλικίας, μαζί με το καρότσι τους!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;
Όχι, η συμμετοχή είναι προαιρετική και ισχύει μόνο για άτομα από 10 ετών και άνω.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ;
Από το φωτογραφικό εργαστήρι του Στέφανου Μαμίδη (Σταματίου Πρωΐου και Φιλίνης). Καταβάλλοντας το συμβολικό αντίτιμο της συμμετοχής, θα προμηθευτείτε τις στολές σας, τον αριθμό και μία αναμνηστική κονκάρδα της εκδήλωσης.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ;
Η βασική στολή είναι αυτή του Αγ. Βασίλη. Αν κάποιος θέλει, μπορεί να συμμετέχει με άλλη στολή, η οποία όμως θα πρέπει να είναι συναφής με το θέμα (π.χ. στολή ξωτικού). Το Syros by Night προμηθεύει τους συμμετέχοντες μόνο με τη στολή του Αγ. Βασίλη.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ή ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;
Ναι υπάρχουν! Μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες μας:
*στο Facebook ή προσωπικό μήνυμα για πιο άμεση επικοινωνία

https://www.facebook.com/SyrosByNight/

https://www.facebook.com/santarunsyros/
*στο Instagram #syrosbynight #santarunsyros
*και στα τηλέφωνα 22810 84095 & 6946828486

 

Ο χάρτης της διαδρομής

santa run 2017 diadromi

 

santa run 2017 afisa

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*