Δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου

admin
24/03/2015 10:06
 
 
 

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» σε συνεργασία με τον Όμιλο Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων «Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ» σας προσκαλούν στην δωρεάν παράσταση κουκλοθέατρου «Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού», το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι, στην Αίθουσα του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου, «Ο Άγιος Γεώργιος» (Δερβενακίων 20 Γαλάτσι. Τηλ: 210 2927231), του ομώνυμου παραμυθιού της Μαρίας Αλιμπέρτη – Κατσάνη, που έχει παραχωρήσει τα δικαιώματά του στον Όμιλο.

Το κουκλοθέατρο και οι κούκλες του Κουκλοθέατρου, είναι χειροποίητες φτιαγμένες από ανθρώπους της 3ης ηλικίας, στα πλαίσια εργοθεραπείας. 

 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

12.00 μ.μ Γνωριμία με την Δεξιότητα

12.10 μ.μ   Μουσικό κουκλοθέατρο

12.40 μ.μ Τραγουδάμε τα τραγούδια του Καφετούλη που ακούγονται στην παράσταση από την υπέροχη φωνή της Marietta Cat.

13.00 μμ Ζωγραφίζουμε στα πρόσωπά μας τον Καφετούλη

Παρουσίαση χειροτεχνημάτων από και εργόχειρων που φτιάχτηκαν κατά τις δράσεις του Ομίλου «Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ» για το έτος 2015 από συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες, ανέργους καθώς και ανθρώπους της 3ης ηλικίας στα πλαίσια εργοθεραπείας. 

 

Τα χειροτεχνήματα που θα βρείτε στην εκδήλωση είναι:

Το παραμύθι «Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού» της Μαρίας Αλιμπέρτη-Κατσάνη.

Παιχνίδι Λούρτινο χειροποίητο Καφετούλη.

Λαμπάδες χειροποίητες με τον Καφετούλη.

Σαπουνάκια αρκουδάκια Καφετούλη από πιστοποιημένη πρώτη ύλη και Φυσικά προϊόντα που φτιάχνει συνάνθρωπος μας με κινητικές δυσκολίες.

 

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών ενημερώνει τους φίλους και συγχωριανούς πως “το Μουσικό Κουκλοθέατρο είναι δωρεάν για τους μικρούς μας φίλους και η αγορά των χειροτεχνημάτων της Δεξιότητας είναι προαιρετική. Επίσης τα όποια έσοδα από την δράση αυτή, θα διατεθούν για την στήριξη άπορων συνανθρώπων μας“.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*