Αποκλειστικές εικόνες: Το σημείο που βρέθηκε νεκρό το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο στη Νέα Σμύρνη (video)

 
 
 

Αυτό είναι το σημείο που το Σάββατο το απόγευμα βρέθηκε νεκρό ένα νεογέννητο μωρό…

Στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου, η ένοικος του πρώτου ορόφου βγήκε στο μπαλκόνι της και αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα…

Ένα νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, νεκρό πάνω σε ένα δίχτυ που χρησιμοποιείται ως στέγαστρο στον ακάλυπτο χώρο.

Πανικόβλητη η γυναίκα αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τηλεφώνησε στις αρχές που άμεσα έφτασαν στο σημείο.

Από εκείνη τη στιγμή οι άνδρες της ασφάλειας εξετάζουν εξονυχιστικά τόσο τους εξωτερικούς χώρους όσο και τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας αλλά και ολόκληρης της οδού Πριγκηπονησίων και των γύρω περιοχών, μήπως και βρεθούν στοιχεία για το δράστη αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Το τμήμα ανθρωποκτονιών  που διεξάγει την έρευνα λαμβάνει καταθέσεις και αναζητά τα στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις στην λύση αυτού του μυστηρίου ενώ παράλληλα βρίσκονται εν αναμονή της νεκροψίας-νεκροτομής για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του νεογνού.

Το παραπάνω «θρίλερ» ξύπνησε μνήμες όταν πριν δύο περίπου μήνες ένας ρακοσυλλέκτης στην περιοχή της Πετρούπολης ψάχνοντας σε κάδο, είχε εντοπίσει φιμωμένο και τυλιγμένο σε νάιλον σακούλα ένα άλλο νεογέννητο μωρό. Η εν λόγω υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη.

{youtube}W6vy7CgTF44{/youtube}

 

Naxostimes: αποστολή στην Αθήνα

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*