Συλλυπητήρια από Πατούλη και ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για τον θάνατο των δύο εργαζόμενων στην Τήνο

 
 
 

Τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες και στον δήμο Τήνου για τον θάνατο των δύο δημοτικών υπαλλήλων στο Τμήμα Καθαριότητας που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας εξέφρασαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

«Όλοι οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση και ειδικά όσοι απασχολούνται στον τομέα της καθαριότητας, εργάζονται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και επιτελούν το έργο τους με επαγγελματική ευσυνειδησία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωση του ο κ. Πατούλης. «Η απώλεια των δυο εργαζομένων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών της Τήνου φανερώνει την αντιξοότητα των συνθηκών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» επισήμανε από την πλευρά της η ΠΕΔ Ν. Αιγαίου.

Η συλλυπητήρια δήλωση του προέδρου της ΚΕΔΕ:
Η οικογένεια της Αυτοδιοίκησης θρηνεί για μία ακόμη φορά άλλα δύο μέλη της οικογένειάς της. Εκ μέρους της ΚΕΔΕ θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και στο Δήμο Τήνου για το θάνατο των δύο δημοτικών υπαλλήλων στο τμήμα καθαριότητας, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Στον τρίτο δημοτικό υπάλληλο που τραυματίστηκε, εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Όλοι οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση και ειδικά όσοι απασχολούνται στον τομέα της καθαριότητας, εργάζονται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και επιτελούν το έργο τους με επαγγελματική ευσυνειδησία και υψηλή αίσθηση του καθήκοντος. Αξίζουν τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμηση μας. Σε αυτό πλαίσιο είναι επιτακτική ανάγκη πρωτίστως να διαλευκανθούν άμεσα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Για άλλη μία φορά γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ, με τον πλέον τραγικό τρόπο, η ανάγκη ενδυνάμωσης της τοπικής διακυβέρνησης. Απαιτείται η αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων προς τους Δήμους προκειμένου μαζί με τους εργαζόμενους τους να παρέχουν υπηρεσίες προς τους πολίτες με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, συγκλονισμένο από τη θλιβερή είδηση της απώλειας δυο εργαζομένων της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Τήνου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των Γιάννη Κορινθίου και Δημήτρη Ταράση, στους δημότες της πανέμορφης Τήνου και το δημοτικό συμβούλιο Τήνου.
Η απώλεια των δυο εργαζομένων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών της Τήνου, προστίθεται στον θλιβερό κατάλογο εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πληρώνουν ακόμη και με τη ζωή τους, την άσκηση υπηρεσίας τους και φανερώνει την αντιξοότητα των συνθηκών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον δύσκολο αγώνα που κάνουμε όλοι μας για να σταθούμε στο ύψος του καθήκοντος και των υποχρεώσεων μας.

Για την Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου
Ο Πρόεδρος
Φώτης Χατζηδιάκος – Δήμαρχος Ρόδου

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*