Απεργιακή Επιτροπή Νάξου: «Μόνη επιλογή ο αγώνας»

Άκης Αξαόπουλος
03/06/2018 00:12
 
 
 

Θέση απέναντι στην εργοδοσία και την κυβέρνηση, που εντείνουν την επίθεση με στόχο τη στήριξη των κερδών και της ανταγωνιστικότητας, πήραν όσοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση που οργανώθηκε χθες στη Νάξο, υπό το πλαίσιο αιτημάτων και διεκδικήσεων του ΠΑΜΕ.

Στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Παλιού Δημαρχείου συμμετείχαν η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στον κλάδο των Κατασκευών, η Ένωση Συνταξιούχων Νάξου, η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, ο πρόεδρος του Σωματείου Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνα Μιχάλης Πάσουλας, η Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Κατερίνα Πρωτονοταρίου και μεμονωμένοι συνδικαλιστές. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιάννης Φραντζέσκος, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στον κλάδο των Κατασκευών και ακολούθησε πορεία ως το Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου.

«Η ανάπτυξή σας τσακίζει τη ζωή μας! Αγώνας, οργάνωση και αντεπίθεση η επιλογή μας!». Αυτό ήταν το σύνθημα των απεργών, οι οποίοι θέλησαν να στείλουν μήνυμα τόσο στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους, όσο και στις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού ότι για τους εργαζόμενους ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι αυτός της οργάνωσης και της συλλογικής διεκδίκησης, με επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*