Σύρος: Ισχνή η συμμετοχή στην απεργία της 30ης Μαΐου (φώτος)

Άκης Αξαόπουλος
03/06/2018 02:09
 
 
 

Απαρατήρητη από το σύνολο σχεδόν των πολιτών πέρασε – για ακόμη μια φορά – στη Σύρο η σημερινή απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Στο κάλεσμα τόσο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, όσο και άλλων κοινωνικών και πολιτικών φορέων και συλλόγων (που είχαν διοργανώσει ξεχωριστή συγκέντρωση έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου στο λιμάνι της Ερμούπολης) ανταποκρίθηκαν οι ελάχιστοι που, ως συνήθως, συμμετέχουν σε τέτοιους είδους κινητοποιήσεις.

Κοινό σημείο αναφοράς των συμμετεχόντων στις δύο συγκεντρώσεις ήταν η έντονη κριτική και δυσαρέσκεια απέναντι στην οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα «εκατέρωθεν βέλη».
Για «ψευτοσυνδικαλιστές» που εκμεταλλεύονται για ιδία οφέλη τους εργαζόμενους έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Βουτσίνος, ενώ από την άλλη πλευρά, οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ χαρακτήρισαν «πουλημένες» τις σημερινές συνδικαλιστικές ηγεσίες.

 

(Visited 42 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.