Συνάντηση Λεονταρίτη με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή της Π.Υ. Νοτίου Αιγαίου

 
 
 

leontaritis petroy neos dioikitis pyrosbestikis

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Πέτρου, με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Ο νέος Περιφερειακός Διοικητής, συνοδευόμενος από τον Πυραγό Ιάκωβο Τζώρτζη, διαβεβαίωσε τον κ. Λεονταρίτη πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, αλλά και για την προστασία του δασικού περιβάλλοντος.
Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης (ως προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας) ευχαρίστησε τον κ. Πέτρου για την επίσκεψη του, του ευχήθηκε «ευδόκιμη υπηρεσία» και δήλωσε βέβαιος για την άριστη συνεργασία της Πολιτικής Προστασίας με την Πυροσβεστική προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, όπως συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Κοινό συμπέρασμα που εξήχθη από την συνάντηση ήταν η αναγκαιότητα εύρυθμου συντονισμού μεταξύ των δύο φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών και άλλων φαινομένων έκτακτης ανάγκης ως αντιστάθμισμα της εκατέρωθεν διαπιστούμενης έλλειψης πόρων και ανθρώπινου δυναμικού.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*