Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για διαφορετικές υποθέσεις κλοπών στη Ρόδο

admin
07/01/2015 14:31
 
 
 

Συνελήφθησαν προχθές στη Ρόδο, δυο ημεδαποί ηλικίας 56 και 26 ετών,

 σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες αυτόφωρης διαδικασίας για κλοπές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο διαφορετικές υποθέσεις, οι οποίες εξιχνιάστηκαν στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Α’ Δωδεκανήσου για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Ειδικότερα στη μια περίπτωση, κατά τη διερεύνηση σχετικής καταγγελίας διαπιστώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ότι, ο 26χρονος κατηγορούμενος πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Ιανουαρίου αφαίρεσε δυο κινητά τηλέφωνα από γυναίκες που διασκέδαζαν σε μπαρ, στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Όσον αφόρα την άλλη περίπτωση, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού εξακριβώθηκε ότι ο 56χρονος κατηγορούμενος το μεσημέρι της 4ης Ιανουαρίου παραβίασε ξενοδοχειακή επιχείρηση που βρίσκεται εκτός λειτουργίας στην Ιαλυσό και αφαίρεσε χρήματα και ρολόι χειρός του ιδιοκτήτη.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 56χρονου δράστη ισχύουν περιοριστικοί όροι για παρόμοιες υποθέσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.