Τελετή λήξης του ολοήμερου θερινού της Ιεράς Μητροπόλεως στην Άνδρο

Άκης Αξαόπουλος
23/07/2019 01:11
 
 
 

 

Στον αύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης, στα Αποίκια της Άνδρου, στις εγκαταστάσεις της οποίας λειτούργησε σε τρεις περιόδους το Ολοήμερο Θερινό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Ιεράς Μητροπόλεως στην Άνδρο, με παιδιά από την Άνδρο και τη Σύρο, πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξεως της εφετινής περιόδου.

Τα παιδιά παρουσίασαν τραγούδια και διδακτικά θεατρικά δρώμενα, που εντυπωσίασαν τους παρισταμένους, τους γονείς και οικείους τους, τους Εφημερίους της Άνδρου και τον διατελέσαντα Δήμαρχο Άνδρου κ. Κ. Θωμά και του Λιμενάρχη Άνδρου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Υπεύθυνο των Θερινών Ολοήμερων Κέντρων της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο και την Άνδρο, Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη, και τους συνεργάτες του, για το κοπιώδες έργο τους, τους γονείς των παιδιών για την υπεύθυνη, ευγενή και πολιτισμένη αγωγή που τους προσφέρουν και για την εμπιστοσύνη τους προς την Εκκλησία, τα φιλοξενηθέντα παιδιά για την ευπρεπή παρουσία τους, που συνέβαλε στο να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα η ποιμαντική αυτή δραστηριότητα και προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως προς τους νέους, και ιδιαίτερα τον Σεβαστοκράτορα της Μονής, Πλοιοκτήτη κ. Ιωάννη Πολέμη, ο οποίος χορήγησε τη λειτουργία του Κέντρου και την αδελφή του κα Χρυσάνθη για τη μέριμνά της στη φιλοξενία των παιδιών.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ προσέφερε στα παιδιά δώρα και αναμνηστικά Διπλώματα Συμμετοχής, ενώ ο Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του και την πολλαπλώς εκδηλούμενη αγάπη του προς τα παιδιά και τους νέους.

 

Πηγή: imsyrou.gr

(Visited 48 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*