Θησέας Κυκλάδων: Νέες δράσεις για γονείς στη Νάξο

Άκης Αξαόπουλος
06/12/2019 12:42
 
 
 

 

Το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» σε συνεργασία με τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νάξου διοργανώνουν και φέτος δράσεις για γονείς.

Στα πλαίσια αυτά, υλοποιούνται σεμινάρια για γονείς με στόχο να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους, να κατανοήσουν τους λόγους, που κάνουν το έργο του γονιού τόσο δύσκολο σήμερα και να αναζητήσουν λειτουργικούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών στην οικογένεια.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν σε 7 δίωρες δεκαπενθήμερες συναντήσεις, με σταθερά μέλη (όποιος και όποια ενδιαφέρεται, χρειάζεται να συμμετέχει σε κάθε συνάντηση), θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και είναι δωρεάν. Πρόκειται για συστηματική εκπαίδευση, που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες σημαντικές για το ρόλο τους σαν γονείς, ενώ παράλληλα επωφελούνται από το μοίρασμά τους στην ομάδα με άλλους γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν καθημερινά 9 – 2 μ.μ., στο 22840 24745 ή στο 22810 85149 (γραμματεία) μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

(Visited 202 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*