Το κέφι του Συριανού Καρναβαλιού σε οίκους ευγηρίας της Σύρου

Newsroom
17/02/2020 15:27
 
 
 

 

Ομάδες μεταμφιεσμένων που συμμετέχουν στο Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2020 επισκέφθηκαν το Ησυχαστήριο Αδελφών του Ελέους και το γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα στην Ερμούπολη.


Οι ηλικιωμένοι τραγούδησαν, χόρεψαν και χαμογέλασαν με μέλη των ομάδων του Συριανού Καρναβαλιου, τα οποία μοίρασαν λίγες, αλλά σημαντικές ξέγνοιαστες στιγμές στην τρίτη ηλικία, θυμίζοντάς τους τα νιάτα τους και χαρίζοντας τους ένα διαφορετικό κυριακάτικο απόγευμα.


Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε τις ομάδες του καρναβαλιού που συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δράσεις του και ιδιαίτερα τα μέλη της Ομάδας Πεζοπόρων Σύρου κ.κ. Στέφανο Σκιαθίτη, Νίκο Μπουγιούρη και Βάγγο Μιχαήλ που ανέλαβαν την μουσική επένδυση της χθεσινής επίσκεψης. Επίσης, θερμές ευχαριστίες απήυθυνε στους χορηγούς του Συριανού Καρναβαλιού SIROS TRAVEL και Jumbo by Happy House.

(Visited 86 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.